0487/99.14.51 info@tuinwerken-bart.be

Grondwerken Aartselaar

Grondwerken Aartselaar: grondwerken zijn de basis voor alle grote werkzaamheden in uw tuin. Of u nu een gazon aan wilt laten leggen, een oprit of terras wilt laten plaatsen, een vijver wilt toevoegen of uw tuin volledig wilt laten renoveren, uw project staat of valt met goed uitgevoerde grondwerken.

Specialist in grondwerken regio Aartselaar

Tuinwerken Bart is een specialist in grondwerken in regio Aartselaar die exact weet welke voorbereiding er nodig is bij welke werkzaamheden. Daar hebben we alle machines en gereedschappen voor. Zo maken we voor u een strak gazon, een duurzame oprit en een tuin die elk jaar weer groeit, bloeit en tot leven komt. Dat doen we voor scherpe prijzen en met een aanhoudend kwalitatief resultaat.

We komen vrijblijvend tot bij u in Aartselaar voor een gratis plaatsbezoek. Daarna krijgt u van ons een gratis prijsofferte op maat.

Grondwerken Aartselaar

Onder grondwerken verstaan we de voorbereidende werkzaamheden die nodig zijn voor een kwalitatieve en succesvolle uitvoering van een klus.

Gaan we voor u een oprit leggen, bijvoorbeeld, dan besteden we veel aandacht aan het voorbereiden van de grond. Deze bouwen we op uit verschillende lagen, zodat uw oprit niet inzakt of uitzakt en het water gemakkelijk kan worden afgevoerd. Op die manier gaat uw oprit langer mee en blijft deze langer mooi.

Ook bij het plaatsen van een gazon is de voorbereiding essentieel, zodat we een strak en groen gazon voor u kunnen realiseren.

Grondwerken Aartselaar: voorbereiding is essentieel

Besluit u met ons verder te gaan voor uw project in Aartselaar, dan kunnen we verschillende soorten voorbereidende grondwerken voor u uitvoeren. Hier vindt u een klein overzicht, zodat u een idee krijgt van wat we voor u kunnen doen.

  • Wilt u uw volledige tuin opnieuw laten aanleggen of laten renoveren, dan verwijderen we alles en beginnen we vanaf de basis. We vervangen slechte grond voor vruchtbare grond en we brengen alles op de juiste egale hoogte. Uw planten en gewassen doen het dan vanaf begin af aan veel beter.
  • Grondwerken voor het plaatsen van een oprit of terras zijn grondwerken bijzonder belangrijk. Wordt dat niet goed gedaan, dan kan uw bestrating inzakken, komen er plassen op te staan als het regent en kan deze het gewicht van uw auto niet aan.
  • Laat ons de grondwerken voor uw gazon uitvoeren en het gras is altijd groener bij u. Wij zorgen ervoor dat uw gazon strak wordt, dat het gras alle voedingsstoffen krijgt die het nodig heeft en dat onkruid en mos geen kans krijgen.
  • Uitgraven van grond voor het plaatsen van septische putten, regenwaterputten, zwembaden, vijvers, …
  • Uw grond bouwklaar maken
  • Bomen rooien
  • Wortels uitgraven
  • Keerwanden plaatsen 
  • Grond afvoeren

We doen meer dan enkel grondwerken uitvoeren in Aartselaar indien u dat wenst

Een oprit aanleggen & terras aanleggen is altijd mooier als dit mooi geïntegreerd wordt in uw tuin. Tuinwerken Bart kan u inschakelen voor alles wat met tuinaanleg te maken heeft in regio Aartselaar: rioleringswerken, oprit aanleggen, terras aanleggen, graafwerken, tuinafsluitingen, hekwerk, gazonaanleg, …

Een kennismakingsgesprek

Of u ons nu inschakelt voor een volledig project, of alleen voor de bijbehorende grondwerken, zaakvoerder Bart Moortgat zal altijd eerst een kennismakingsgesprek met u inplannen bij uw thuis in Aartselaar.

Tijdens dat gesprek bespreken we exact wat u nodig heeft en vertellen we u hoe we dat kunnen realiseren. Vervolgens maken we een offerte op maat. De verschillende soorten materialen worden aangeduid, de hoeveelheid die daarvan nodig is én hoe uw werkzaamheden worden opgebouwd. Keurt u onze offerte goed, dan prikken we een datum en kunnen de werkzaamheden beginnen.

Tip: denk ook aan uw riolering

Als tuinwerken hebben we ook veel ervaring met en kennis van het aanleggen van riolering. Het is mogelijk dat we uw oprit aanleggen & terras aanleggen en dat we verouderde riolering tegenkomen. Dit is dan het moment om aan vernieuwing te denken, zodat uw bestrating de komende tijd niet opnieuw moet worden opengelegd. We kunnen uw riolering ook repareren en zorgen voor een perfecte afwatering van uw terras of oprit. Als uw grond toch al open ligt, is dit hét moment om hieraan te denken.

Uw specialist in Aartselaar en omstreken

Tuinwerken Bart is een specialist in alles wat er in uw tuin gebeurt. Daarbij zijn we zeer ervaren in het uitvoeren van allerlei soorten grondwerken en hebben we de machines en gereedschappen om dit tot een perfect einde te brengen. Bij ons kunt u terecht voor al deze werkzaamheden, of een gedeelte ervan.

Contact

De beste manier om te achterhalen of Tuinwerken Bart de specialist is voor u, is door contact op te nemen. Wij proberen u zo snel mogelijk te antwoorden en te helpen met uw vragen.

U kiest voor ons om het kwalitatieve werk dat wij leveren en de scherpe prijzen die we daarvoor vragen. Daarbij is communicatie met ons altijd duidelijk, eerlijk en laagdrempelig.

Neem dus vandaag nog contact op, zodat we ook u van de perfecte ondergrond voor uw tuinwerken kunnen voorzien.

Grondwerken Aartselaar
Grondwerken Aartselaar
Grondwerken Aartselaar
Grondwerken Aartselaar
Grondwerken Aartselaar
Grondwerken Aartselaar