0487/99.14.51 info@tuinwerken-bart.be

Oprit aanleggen Keerbergen
Terras aanleggen Keerbergen

Ook voor werkzaamheden zoals uw oprit aanleggen & terras aanleggen in regio Keerbergen is Tuinwerken Bart de specialist voor u. Wij hebben vele jaren ervaring met het aanleggen van opritten, terrassen, tuinpaden en parkings in regio Keerbergen en omgeving.

Daarbij hanteren we scherpe prijzen en is onze communicatie altijd duidelijk en eerlijk. Als u voor ons kiest, dan weet u dat u kwaliteit ontvangt en een oprit of terras krijgt die vele jaren mee kan gaan.

Dit begint al bij de opbouw. Het aanleggen van bestrating is namelijk meer dan het plaatsen van tegels of klinkers alleen.

Terras & oprit aanleggen Keerbergen: volgens uw budget

Wij zorgen ervoor dat u een oprit of terras krijgt dat aansluit bij uw benodigdheden, bij uw budget en bij uw stijl. Neem contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

We komen vrijblijvend tot bij u in Keerbergen voor een gratis plaatsbezoek. Daarna krijgt u van ons een gratis prijsofferte op maat.

Kennismakingsgesprek: oprit aanleggen & terras aanleggen Keerbergen

U besluit staat vast: u wilt een oprit aanleggen en/of een terras aanleggen. Nadat u met ons contact heeft opgenomen, maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek bij u thuis in Keerbergen.

We komen dan bij u kijken om uw tuin te inspecteren en te beoordelen wat er nodig is. U vertelt ons wat u in gedachten heeft en wij vertellen u hoe we uw visie kunnen omtoveren tot iets moois.

Uiteraard bekijken we dan ook wat uw budget is en vertellen we u eerlijk wat wel en niet mogelijk is. Klinkt dit u goed in de oren, dan nemen we alles wat we besproken hebben mee en krijgt u een offerte op maat.

We doen meer dan enkel een oprit aanleggen en terras aanleggen indien u dat wenst

Een oprit aanleggen & terras aanleggen is altijd mooier als dit mooi geïntegreerd wordt in uw tuin. Tuinwerken Bart kan u in omgeving Keerbergen inschakelen voor alles wat met tuinaanleg te maken heeft: grondwerken, rioleringswerken, graafwerken, tuinafsluitingen, hekwerk, gazonaanleg, …

Een oprit & terras die jaren meegaat

Wat u nodig heeft is een oprit of terras dat u tientallen jaren kunt gebruiken. Dat betekent dat deze niet inzakt, niet uitzakt en een goede afwatering heeft..

Het is belangrijk dat een oprit het gewicht van uw auto probleemloos kan dragen en dat elke dag en elk jaar weer. Daarom beginnen alle bestratingswerkzaamheden met het plaatsen van een goede fundering. We brengen verschillende lagen aan, zodat uw oprit en terras de perfecte ondergrond krijgt. Dit zorgt er ook voor dat water goed kan worden afgevoerd en dat de stenen, tegels of klinkers netjes en egaal komen te liggen.

Succesvol een oprit aanleggen & terras aanleggen begint altijd met perfect grondwerk en een uitgebreide voorbereiding.

Tip: denk ook aan uw riolering

Als tuinwerken hebben we ook veel ervaring met en kennis van het aanleggen van rioleringen in Keerbergen. Het is mogelijk dat we uw oprit aanleggen & terras aanleggen en dat we verouderde riolering tegenkomen. Dit is dan het moment om aan vernieuwing te denken, zodat uw bestrating de komende tijd niet opnieuw moet worden opengelegd. We kunnen uw riolering ook repareren en zorgen voor een perfecte afwatering van uw terras of oprit. Als uw grond toch al open ligt, is dit hét moment om hieraan te denken.

Welke materialen wilt u gebruiken?

Nu de ondergrond perfect is aangelegd en opgebouwd, kunnen we beginnen met de bestrating.

We gebruiken een verscheidenheid aan materialen waardoor elke oprit en elk terras een andere uitstraling krijgt. We hebben kennis van verschillende simpele en ingewikkelde legpatronen en maken van uw verharding iets speciaals. Daarbij zorgen we voor een goede omranding, zodat de stenen goed blijven liggen en niet naar de zijkanten uit kunnen zakken. Het resultaat is een strakke en kwalitatieve bestrating waar u ongetwijfeld van onder de indruk zult zijn.

Oprit & terras aanleggen Keerbergen: De verschillende mogelijkheden

We kunnen dus uw oprit aanleggen & terras aanleggen met verschillende materialen naar uw wens. Het materiaal dat u kiest bepaalt het uiterlijk en ook de prijs. Wij hebben toegang tot een groot aantal kwalitatieve leveranciers die ons schitterende stenen, tegels en klinkers leveren.

Hier vindt u een klein overzicht van de mogelijkheden die u dan heeft.

  • Grind of steentjes: de voordeligste optie die u heeft voor het aanleggen van een oprit of terras is om grind te gebruiken. Grind is perfect voor een oprit en er zijn een groot aantal kleuren te krijgen.
  • Tegels: grote tegels geven uw terras een modern uiterlijk. U kunt kiezen voor betonnen tegels, keramische tegels of tegels van natuursteen. Uiteraard is een combinatie van materialen ook mogelijk.
  • Klinkers: klinkers hebben een traditioneel en authentiek uiterlijk. Wij kunnen uw oprit aanleggen & terras aanleggen met het patroon dat u het mooiste vindt.
  • Naast deze meest voorkomende materialen werken we ook met hout, grasdallen, kasseien, …

Waarom kiest u voor ons?

Tuinwerken Bart is al vele jaren dé hovenier voor Keerbergen en omstreken. We zijn tuinaannemer, kunnen uw tuin renoveren en aanleggen. Daarbij zijn we gespecialiseerd in grondwerken, het plaatsen van riolering en kunnen ook uw oprit aanleggen & terras aanleggen.

U ontvangt kwaliteit voor een scherpe prijs en we maken altijd duidelijke afspraken. We zorgen ervoor dat u exact weet waar u aan toe bent en wat u nog te wachten staat. Neem contact op en we komen voor een vrijblijvend plaatsbezoek bij langs in Keerbergen zodat we u persoonlijk kunnen laten zien wat we in onze mars hebben.

Oprit & terras aanleggen Keerbergen
Oprit & terras aanleggen Keerbergen
Oprit & terras aanleggen Keerbergen
Oprit & terras aanleggen Keerbergen
Oprit & terras aanleggen Keerbergen
Oprit & terras aanleggen Keerbergen