0487/99.14.51 info@tuinwerken-bart.be

Over ons

Tuinwerken Bart is een ervaren tuinaannemer die u helpt met werkzaamheden, boven- en ondergronds. Dit doen we al vele jaren in Mechelen en omgeving.

Bart beschikt voor zijn tuinaanleg over een uitgebreid machinepark waarbij we niet alleen focussen op de privétuinen maar ook werken in onderaanneming uitvoeren voor andere tuinaannemers.

De natuur, tuinen en het creëren van een prachtig stukje buitengebied is onze passie. Daarom helpen we u graag aan een perfecte tuin die zowel op de zichtbare als onzichtbare plekken van hoge kwaliteit is en toveren we deze om tot uw persoonlijke oase van rust. 

Onze diensten

Wij leveren vijf verschillende diensten.

  • Tuinaanleg: geen tuin is hetzelfde en de oriëntatie, de grondsoort en de hoeveelheid schaduw bepaalt wat er in uw tuin het beste groeit. Met ons krijgt u een tuin die naar hartenlust kan groeien en bloeien.
  • Grondwerken: voorbereiding is bijzonder belangrijk voor elke klus in de tuin. Schakel ons in voor uw grondwerken en uw gazon wordt strak, uw gewassen staan in de beste omstandigheden en uw bestrating blijft jarenlang netjes liggen.
  • Aanleg gazon en klepelmaaien: onze professionele service omvat zorgvuldige gazonaanleg en klepelmaaien.
  • Opritten en terrassen: wilt u een oprit of terras laten aanleggen? Dan hebben wij de kennis en ervaring om daar iets moois van te maken. Met de beste materialen en verscheidene technieken en legpatronen krijgt u een bestrating die indruk maakt.
  • Rioleringswerken: ook voor wat onder de grond ligt zijn wij in te schakelen. We repareren, vervangen en plaatsen leidingen en regenputten.

Staat wat u nodig heeft hier niet tussen, neem dan contact op met ons. Er is een grote kans dat we u daar toch mee kunnen helpen.

Persoonlijk en laagdrempelig contact

Als u voor Tuinwerken Bart kiest, dan kiest u voor scherpe prijzen, kwalitatief uitgevoerd werk en duidelijke communicatie. Wij vertellen u exact wat u kunt verwachten en wat wij voor u kunnen doen.

We houden van persoonlijk contact, dus veel van onze opdrachten beginnen met een kennismakingsgesprek waarin u ons vertelt wat u nodig heeft. Aan de hand van uw verhaal stellen wij een op maat gemaakte offerte samen waarmee u tot in de puntjes wordt geholpen. Uiteraard zorgen we ervoor dat deze binnen budget blijft.

Kies voor Tuinwerken Bart en u rekent op duidelijkheid, kwaliteit en vriendelijkheid tot we uw klus naar uw en onze eigen tevredenheid hebben afgerond.