0487/99.14.51 info@tuinwerken-bart.be

Rioleringswerken Zemst

Aannemer rioleringswerken Zemst: Wist u dat aannemer Bart ook gespecialiseerd is in rioleringswerken regio Zemst? Want als we uw tuin of oprit toch al openleggen, dan kunnen we het beste direct bekijken wat er onder ligt.

En wat is een beter moment om daar aandacht aan te besteden dan wanneer wij toch al met grondwerken in uw tuin bezig zijn? Uiteraard kunt u ons ook inschakelen als u alleen uw rioleringen wilt laten aanleggen. We leveren onze diensten in heel Zemst en omstreken.

Rioleringswerken Zemst

Er zijn verschillende rioleringswerken die wij voor u kunnen uitvoeren in regio Zemst. Soms komen we deze spontaan tegen tijdens onze tuinwerken, en andere keren doen we dit op afspraak.

We hebben verstand van rioleringen en weten hoe we er zorg voor kunnen dragen dat uw afvalwater en inhoud gemakkelijk kan worden afgevoerd.

Daarom voeren we de volgende rioleringswerken voor u uit.

  • Vervanging: u weet dat uw riolering oud is of u heeft deze laten inspecteren en daaruit is gebleken dat vervanging nodig is. Wij zijn er om dat voor u te doen, zodat u naderhand een nieuw leidingnetwerk heeft dat de eerstkomende tijd niet meer hoeft worden opgegraven.
  • Afwatering: een laatste manier waarop wij u met onze rioleringswerken kunnen helpen is door voor afwatering te zorgen in uw tuin. Als het regenwater correct wordt afgevoerd, is de kans op overstromingen en plassen buiten veel kleiner. In het huidige klimaat is dit zeker een voordeel.

Aannemer rioleringswerken Zemst: gratis plaatsbezoek

Zoals het geval is voor alle klussen die we uitvoeren, plannen we altijd eerst een kennismakingsgesprek in met u bij uw thuis in Zemst. U kunt dan aangeven waarom u rioleringswerken nodig denkt te hebben en wat we voor u kunnen doen.

Aan de hand van wat u ons vertelt, geven wij dan aan wat we voor u kunnen doen om uw problemen te verhelpen. Er is niets vervelender dan defecten in uw riolering of de onzekerheid over de kwaliteit van uw leidingen. Met ons aan uw zijde zorgen we ervoor dat u weer rustig kunt slapen en dat uw water altijd goed kan doorstromen.

Uw riolering en tuinwerken in één

Tuinwerken Bart is er voor al het werk in uw tuin, zowel boven- als ondergronds. Uw tuinaanleg is bij ons in goede handen. Laat u uw tuin al door ons renoveren, dan kunnen we net zo goed uw riolering even bekijken. En voeren we al rioleringswerken bij u uit, dan is het geen slecht idee om ook uw tuin door ons onder handen te laten nemen.

We voeren grondwerken uit, plaatsen bestrating (terrassen en opritten), ontwerpen uw nieuwe tuin voor u en leggen deze aan. U laat uw hele tuin of een gedeelte van uw tuin renoveren of aanpassen en uiteraard zijn wij er ook voor het onderhoud naderhand. Met Tuinwerken Bart slaat u twee vliegen in één klap.

Contact opnemen

We hebben al verscheidene mensen in Zemst en omstreken geholpen en verwelkomen u ook graag als onze volgende klant.

Rioleringswerken Zemst
Rioleringswerken Zemst
Rioleringswerken Zemst