0487/99.14.51 info@tuinwerken-bart.be

Tuinaanleg Hofstade

Tuinaanleg Hofstade? Tuinwerken Bart heeft al vele jaren ervaring met het aanleggen van tuinen in Hofstade en omstreken.

Tuinaanleg is meer dan het planten van gewassen alleen. Als u ons inschakelt voor het aanleggen van uw tuin, dan zorgen wij ervoor dat deze van begin tot eind perfect wordt opgebouwd.

Of u nu een stukje van uw tuin onder handen wilt laten nemen, of uw gehele tuin een make-over wilt geven, wij leveren kwaliteit. We beginnen op basis van uw wensen, vervolgens zorgen we voor de perfecte ondergrond waarna we overgaan tot de aanleg. Alleen een goed opgebouwde tuin zal elk jaar weer bloeien en tot leven komen.

Voor uw tuinaanleg project te bespreken komen wij vrijblijvend tot bij u in regio Hofstade voor een gratis plaatsbezoek. Daarna krijgt u van ons een gratis prijsofferte op maat.

Tuinaanleg Hofstade: alles volgens uw wensen

Geen tuin is hetzelfde. En het soort grond, de oriëntatie en de hoeveelheid schaduw die in uw tuin valt hebben allemaal invloed op hoe deze het beste kan worden ingericht. We geven u advies op basis van uw tuin, beoordelen de grond en bepalen zo welke planten, struiken en bomen het beste tot hun recht zullen komen in uw tuin.

We plannen alle nodige tuinwerken in, denk hierbij aan grondwerken, riolerinswerken, uitgraven van putten, oprit en terras aanleggen, boordstenen plaatsen, tuinomheining plaatsen, tuinpoort installeren, grasmatten leggen (of gras inzaaien), …

Uw tuinaanleg in Hofstade begint met een goede voorbereiding

We beginnen eerst met het voorbereidende werk en dat kan van alles zijn. Soms halen we de tuin volledig leeg en leveren we nieuw zand om bijvoorbeeld een verhoging te maken.

Andere keren graven we juist een gat voor een vijver of een zitkuil. Weer andere keren plaatsen we verschillende lagen voor een duurzame oprit of graven we kanalen voor het vernieuwen van uw riolering.

Een goede voorbereiding is de basis voor succesvol tuinaanleg in Hofstade. Het zorgt ervoor dat uw planten de beste voeding krijgen, dat de waterhuishouding goed geregeld wordt en dat uw tuin klaar is voor beplanting of bestrating.

Na de voorbereiding start de tuinaanleg zelf

Nu uw tuin van de bodem af perfect is gemaakt, kunnen we beginnen met de tuinaanleg zelf.

Wij zijn gespecialiseerd in een aantal werkzaamheden waarmee we uw tuin perfect maken. Zo kunnen we voor u een schitterende oprit plaatsen of een terras aanleggen. Daarbij weten we als geen ander hoe we uw tuin zo in kunnen richten dat deze aan al uw wensen voldoet. Nadat we klaar zijn, heeft u een schitterende tuin waar u jarenlang van kunt genieten.

Onderhoud

Nu uw tuin is aangelegd, zijn we ook in te schakelen voor het onderhouden ervan. Onderhoud is bijzonder belangrijk en soms ook erg tijdrovend en dit doen we graag voor u. Het gazon onderhouden & heggen en bomen snoeien zijn dan slechts enkele voorbeelden van de werkzaamheden die nodig zijn om uw tuin mooi te houden. We kunnen uw tuin winter- en zomerklaar maken en dus twee keer per jaar langskomen, of u kunt met ons afspreken dat we daar tussendoor ook periodiek langskomen voor de meer regelmatige onderhoudsklusjes. Onze samenwerking zit er niet op, ook al is uw tuinaanleg afgerond. Ook voor het klepelmaaien van uw weide kan u bij ons terecht.

Tuin aanleggen Hofstade

Tuinwerken Bart heeft vele jaren ervaring met het aanleggen van tuinen, opritten, riolering en terrassen in Hofstade en omstreken. We hebben in de hele omgeving tuinen ontworpen en aangelegd in verschillende stijlen.

Een kennismakingsgesprek

De reden waarom wij zo van ons werk houden is omdat geen tuin hetzelfde is. En iedere eigenaar heeft andere wensen.

We komen graag bij u langs in Hofstade voor een kennismakingsgesprek, waarin u ons uit kunt leggen wat u nodig heeft. Wij vertellen u dan al direct wat we voor u kunnen doen en wat de mogelijkheden zijn. Laat ons uw tuin onder handen nemen en u heeft een heerlijke plek waarin u helemaal tot rust komt.

Waarom Tuinwerken Bart?

U kiest voor ons omdat we de kennis en ervaring hebben om van uw tuin iets speciaals te maken. We hanteren scherpe prijzen en houden van duidelijke en eerlijke communicatie. Neem contact op met ons en wij komen vrijblijvend bij u langs in Hofstade voor een plaatsbezoek waarna u een offerte op maat krijgt.

Tuinaanleg Hofstade
Tuinaanleg Hofstade
Tuinaanleg Hofstade
Tuinaanleg Hofstade