0487/99.14.51 info@tuinwerken-bart.be

Tuinaannemer in Putte gezocht?

 

Tuinaannemer Bart,
tuinaannemer Putte & omstreken

Voor uw project te bespreken komen wij vrijblijvend tot bij u in regio Putte voor een gratis plaatsbezoek. Daarna krijgt u van ons een gratis prijsofferte op maat.

 


 

Tuinaannemer Putte: alles start met goed uitgevoerde grondwerken

Bent u in  Putte of omstreken op zoek naar een tuinaannemer die u kan helpen bij uw tuinrenovatie en aanleg van uw tuin, dan bent u bij tuinaannemer Bart aan het juiste adres. Natuurlijk kan u ons als tuinaannemer ook inschakelen voor het uitvoeren van bepaalde tuinwerken.

Ervaren tuinaannemer tot uw dienst

Wij zijn als ervaren tuinaannemer in Putte in het bezit van het juiste materiaal en hebben meer dan voldoende kennis en ervaring in huis. Met onze passie laten we uw tuin er weer prachtig uitzien uitzien.

We verzorgen bij de aanleg van uw tuin in Putte ook voor de voorbereidende grondwerken. Zo wordt de grond goed voorbewerkt als u een gazon wilt aanleggen. Wij hebben het juiste gereedschap in huis om een uitermate strak gazon te realiseren.

Door het realiseren van een goede grondvoorbereiding bij het aanleggen van uw tuin ontstaat ook een betere waterhuishouding waardoor u een mooie groeibare tuin krijgt!

Als ervaren tuinaannemer kunnen we naast het grondwerk ook een oprit of parking aanleggen, terrassen aanleggen en rioleringswerk uitvoeren.

 ✓ TUINAANNEMER in Putte MET ERVARING  ✓ SCHERPE PRIJZEN

Met onze passie vormen we uw tuin om tot een oase van rust.

Tuinaannemer Putte; dit zijn onze specialiteiten:

Oprit aanleggen

Heeft u plannen om uw oprit in Putte te vervangen of moet er een nieuwe oprit worden gemaakt? Ook hiervoor kunt u bij tuinaannemer Bart terecht. Een goede oprit bespaart u veel zorgen. Wij kunnen een mooi egale oprit voor u maken met een goede waterafloop zodat u uw huis met propere voeten binnen kunt gaan. We zorgen ervoor dat er geen kuilen in de oprit zitten zodat plasvorming niet kan voorkomen.

We gaan als volgt te werk:

  • U bespreekt met ons de mogelijkheden en uw wensen omtrent het realiseren van een oprit of parking.
  • Vervolgens gaan we de fundering graven en maken we de ondergrond gereed voor een stabiele en duurzame oprit.
  • Dan gaan we het materiaal dat u heeft uitgezocht leggen. Dat kunnen klinkers zijn, maar ook kasseien of grind. Er zijn veel materialen die gebruikt kunnen worden voor het leggen van een inrit. De keuze is geheel aan u.

Terras aanleggen

Een terras is meer dan alleen een plaats om te zitten en wordt steeds meer beschouwd als verlengstuk van de woning. Niet alleen in de zomer moet het hier goed vertoeven zijn. Iedereen wil in het voorjaar én het najaar zo snel en lang mogelijk kunnen genieten van de zon. Een terras moet naast een mooie uitstraling bovendien praktisch en makkelijk te onderhouden zijn. Voor het aanleggen van een terras in Putte en omstreken moet u bij tuinaannemer Bart zijn. Wij leggen het terras van uw wensen aan en kunnen dat doen met diverse materialen die we vooraf uitgebreid met u bespreken. Wij maken, samen met u een plan en zorgen voor een terras met een zeer nauwkeurige afwerking.

In de meeste gevallen wordt voor terrassen, maar ook voor zithoeken, gekozen voor natuursteen of keramische tegels. Ook kan het terras worden aangelegd met klinkers of een combinatie van materialen.

We starten met het benodigde grondwerk zodat er een egale en stevige ondergrond is want die is essentieel om de duurzaamheid van uw terras te garanderen. Het gekozen materiaal wordt door ons volgens de regels uiterst zorgvuldig gelegd.

Rioleringswerken

Wilt u riolering aanleggen bij u thuis of bij uw bedrijf? In Putte of omstreken bent u ook hiervoor aan het juiste adres bij de Tuinwerken Bart. Wij zorgen voor het perfect aanleggen en aansluiten van rioolleidingen zodat afvalwater en resten altijd goed doorstromen.

Riool reparatie, vervanging en reiniging

Voor rioolreparatie is kennis en het juiste materiaal van het grootste belang. De Tuinwerken Bart heeft verstand van rioleringen en weet hoe problemen het beste opgelost kunnen worden. Het vervangen van een riool is specialistenwerk en wij hebben de expertise in huis om zowel het grondwerk als de rioolwerkzaamheden voor u uit te voeren.

Tuinaannemer Putte

Mogen wij uw tuin onder handen nemen?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie te ontvangen. neem dan steeds vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.